3/04/2013

Kipeänä fiilistelyä

Hervottomassa ali-lämmössä yskän, nenänvuotamisen ja kylmyyden kera meikäpoika täällä vaan kiskoo teetä kurkusta alas ja bailaa yksinään koneen ääressä mm. rice againstin ja grimin tahtiin. Terveystiedon kokeeseen tuli kerrattua ja telkkaria katottu monta tuntia, nyt mulla ei ollut muuta tekemistä kuin kirjottaa tänne, vaikkei mitään erityisempää asiaa olekaan. Yhteishaun sain vihdoin tehtyä, toivottavasti tärppää edes jompikumpi kahdesta ensimmäisestä; kristillinen tai kauppis.

WP_000700
Omnom
määä 
Mua ärsyttää kun en jaksa enää ikinä kantaa kameraa mukana. Tai siis sillon, ku ylipäätään viitsin mihinkään täältä lähteä. Ei mua kiinnosta tän käpykylän touhu enää, hope so et pian pääsen muuttamaan pois.
Tänään piti alunperin mennä salille, mut sit tää ihana tauti yllätti. :( Joku muu päivä sitten, lähinnä nyt mietityttää vaan mitä oikeesti aion loppuillan tehdä ku kello on vasta noin vähän, enkä jaksa enää istuu koneellakaan, kattoo telkkaria tms.
Pahoitteluni ylitylsästä tekstistä, nyt ei kyllä ajatus lennä yhtään. Ja muistakaa, et edelleen saa sitä kommenttia tuohon boksiin laittaa! :)

1 kommentti: